Slik benytter United Influencers informasjonskapsler (“cookies”)

Her vil vi forklare hvordan vi benytter informasjonskapsler og måleverktøy….

Her vil vi forklare hvordan vi benytter informasjonskapsler og måleverktøy.

DEL

Bruk av informasjonskapsler og andre måleverktøy
Vi benytter informasjonskapsler for å gjøre bruken av våre nettsider enklere og for å tilpasse deler av innholdet til deg. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra våre nettserver, og som lagres av nettleseren din. Informasjonen som lagres i filen kan være informasjon om hvilken side du sist var inne på, eller et valg i navigeringen som du har gjort.

Vi bruker forskjellige måleverktøy på nettsidene for å få statistikk i en samlet/komprimert form om brukere/trafikk. Statistikk som dette inneholder aldri noen form for personlig informasjon, men brukes bare til å oppdage generelle mønstre når det gjelder bruken av nettbaserte tjenester.

Vi har følgende målsetning med å bruke informasjonskapsler:

  • La systemet kjenne igjen brukere som har vært på siden tidligere, slik at vi kan tilpasse navigeringen og tjenestene.
  • Gjøre det enklere for deg å navigere på nettstedet vårt ved f.eks. å huske tidligere valg og la deg legge opp favoritter/snarveier til sider og tjenester.
  • Utvikle og forbedre nettstedet ved å forstå hvordan sidene benyttes.
  • Beregne og rapportere brukertall og trafikk.

Vi benytter også såkalte “tredjeparts informasjonskapsler” fra andre selskaper til å utføre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, og for å forbedre nettstedets funksjonalitet.

Slik takker du nei til denne tjenesten

Du kan slette informasjonskapsler fra harddisken din når som helst, men dette vil føre til at de personlige innstillingene dine forsvinner. Du kan også endre innstillingene i nettleseren din slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på harddisken din. Dette vil føre til at funksjonaliteten på enkelte nettsider blir mindre tilgjengelig, og kan føre enkelte funksjoner ikke er tilgjengelig i det hele tatt.

Hvis nettleseren din har støtte for et såkalt “inkognitomodus”, kan du aktivere dette for sørge for at alle informasjonskapsler blir slettet automatisk når du lukker nettleseren.

Mer informasjon om informasjonskapsler

Fjerne informasjonskapsler

Instruksjoner om fjerning av informasjonskapsler i nettleseren du bruker finner du blant annet på Googles hjelpesider. Her finner du trinnvise veiledninger for de vanligste nettleserne på markedet.

Ta kontakt

Hvis du har spørsmål om United Influencers’ håndtering av informasjonskapsler er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på support@unitedinfluencers.com